maanantai 22. heinäkuuta 2013

Lisää pilkkuja ja Siiriä & Myyryä

Tein tämän hupparin jo joskus huhti- tai toukokuussa. Pilkku on Metsolan Palloinen-joustofroteeta, jota on ainakin tällä hetkellä vielä Metsolan kangasvalikoimissa. Kaava on Ottobre Woman lehdestä 5/2011 malli "Saturday Chilling".  Vuoritin vain hupun, joten huppari on mukavan kevyt. Kaava on rennon väljä, mutta ei kuitenkaan mikään säkki. Taskuissa pysyy hyvin tavarat ja iphonekin mahtuu kevyesti. :) Hupun vuorikangas on jotain kotimaista 100% puuvillatrikoota eikä jousta kyllä melkein yhtään. Tosi huonosti sopii joustavuutta kaipaaviin vaatteisiin, joten tähän sai sitä kulutettua. Resori on myös Metsolasta, vetoketjun alkuperää en muista.







Tilasin Majapuulta Siiriä & Myyryä kaikissa väreissä, valitettavasti en raaskinut tilata kovin suuria määriä. Edellisessä postauksessa olin saanut aikaan jo pikku-S:lle pipon mintusta Siiristä & Myyrystä ja seuraavaksi halusin "mimosa"väristä itselleni topin. Heitin Löytö-Palan kilotrikoota yhden ostopaidan alle ja leikkelin sitä mukaillen topin. Kanttasin pään- ja kädentiet myös kilotrikoolla ja helmaan laitoin kaksinkertaisen pidemmän resorin. Trikoo on tosi laskeutuvaa, joten tästä tuli ihan ok. Kuvassa valitettavasti rytyssä, kun kaivoin sen pyykkikorista kuvattavaksi. :D 



Tässä siis varsinainen toppi. Lyhensin sitten kuitenkin mallin pituudesta siksi, että Siiri & Myyry -trikoo ei ole niin laskeutuvaa ja tuo vihreä-sininen toppikin vähän pussittaa liikaa, koska malli on noin väljä. Molemmissa topeissa olen rypyttänyt framilonilla pääntien etupuolelta. Musta resori on Hannan Kankaasta. 







Kuvattavana olisi joustofroteiset kotihousut, mutta niitä pitää vähän fiksailla, koska tein nekin ilman kaavoja ja ohjeita. :)

1 kommentti:

  1. Tosi hyvännäköinen toppimalli! Ja voi kun itse osaisi ommella vetoketjun noin siististi (:

    VastaaPoista