keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Hellepäivän pikasurautus

En tiedä onko tämä nyt paita vai tunika vai mekko. Jotain siltä väliltä ja vähän niitä kaikkia. Ilmat lämpenivät taas yhtäkkiä ja ei ollut oikein mitään päällepantavaa. Olin hautonut erästä Marimekon raitatrikoota jo tarpeeksi pitkään, joten heitin sen lattialle ja saksin menemään. 


Tiesin, että aikaa oli rajoitetusti, sillä neiti S:n päiväunien pituus on aina mysteeri. Päätin siis tehdä mahdollisimman nopean paidan ja piirsin lepakkohihaisen kaavan, mutta lyhkäisillä hihoilla. Lepakkomalli on juuri sopiva lämpiminä päivinä, sillä ilmavuutta riittää. 

Kanttasin pääntien trikoolla ja käänsin helman, kädentiet jätin sellaiseksi. Tässä on siis ommeltu vain olkasaumat ja sivusaumat nuiden lisäksi. Kuinka helppoa ja nopeaa! :) Voisin tästä yrittää tehdä jonkinlaisen kaavan jakoonkin, jos jollakin on tarvetta.
Letitin vyöksi tuollaista sinapinväristä matonkudetta, jota olen jemmaillut kätköissäni. Myöhemmin tuohon voisi lisätä vaikka taskut, vaikka tänäänkin pidin tuota tunikaa shortsien kanssa, joten löytyypä niistäkin taskut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti