lauantai 20. lokakuuta 2012

Käsityömessut ja muita löytöjä

Oulun Kädentaitomessuilta eli käsityömessuilta tarttui mukaan huopapalloja sekä tilkkuja. PeeKaa Tuotteella oli kerrassaan ihana osasto, ja värikkäät tilkkuläjät saivat melkein pään pyörälle! Onneksi tilkkupuoti löytyy Oulun keskustan liepeiltä, joten tilkkuihin pääsee muutenkin helposti käsiksi. Yrityksellä on myös nettikauppa

Messuilta ei valitettavasti ole kuvasatoa, kädet olivat liian kiireiset näpräämään kaikkea. Ja tietysti neiti-S vaati hetkittäin oman huomionsa. :)

Tilkuista lähti heti valmistumaan viirejä neiti-S:n huonetta somistamaan. Luonnollisesti viirinauha ei ole vielä valmis. 
Huopapalloista ehdin jo väkerrellä hieman koruja metallilangan avustuksella. Lisäsin myös puuhelmiä villan seuraksi. Metallilangalla työskentely ei kyllä kuulu lemppareihini. Olisin muutoin nimittäin jatkanut korujen tekemistä, mutta yhden illan jälkeen jokaisessa sormessa oli vähintään yksi metallilangan aiheuttama viiltohaava. Auts. Ja näköjään hitaasti paranevat. Lopuksi vielä vilkaisu Jofotexin tilauksen kankaisiin Suurin osa himoitsemistani kuoseista oli loppu, joten valikoin vain edullisia ja monikäyttöisiä kankaita. Kaksi ylintä ovat  yksivärisiä joustofroteita, raidallinen velouria ja alin pallokuosi fleeceä. Keltaista on jopa kaksi metriä, joten siitä riittäisi kyllä johonkin aikuisen vaatteeseenkin. Frotee vain tuntuu ohuemmalta kuin muut omistamani joustofroteet, joten en tiedä, miten tuo istuisi päällä esimerkiksi imetysmekkona. Neiti-S saa todennäköisesti jotain vaatetta muista kankaista. 


Ja vielä yksi juttu! Löysin Oulun Järkikirppikseltä tosi edullisia vetoketjuja. Kuvan vetoketjut yhteensä 3 euroa. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti