torstai 6. syyskuuta 2012

Yölliset imutalkoot ja unelma ompelunurkkauksesta

Varastin yöunistani tunnin vaippaimujen ompelemista varten. Osakestoilu on ollut jo hetken hyvinkin vähäistä, koska nykyisten imujen tehot ei millään riitä. Ompeluhetken tuotoksena valmistui muutama nelikerroksinen flanelli-imu, pari bambutaittoimua sekä bambua ja flanellia yhdistettynä. Kokeillaan nyt noilla alkuun helpottaako kestovaippailua. Molemmat kankaat on tilattu Kestovaippakaupasta.Eli ihan vain siksakilla huolittelin kankaat yhteen (en kyllä kovinkaan huolellisesti). ;) Tuo bambujoustofrotee on pirteän pinkkiraidallista, flanelli ihan perusvalkoista. 

Sitten pientä kurkistusta ehkä ehkä ehkä tulevaan ompelunurkkaukseeni. Viikonloppuna kokovalkoinen vaatehuone sai hieman väriä maalipurkista. Väri on Sadolinin kartalta S 2555-B20G ja maalailin ihan perus Tikkurilan Remontti-Ässällä. Maalia kului yhteensä noin 0,7 l pariin kertaan vedettynä. Kuten toisesta kuvasta huomaa, vaatehuoneessa on sentään pieni ikkuna, mutta muutoin "huone" on todella pieni. Kuvaakin oli hankala ottaa, mutta yritän saada sopivamman putken kameraan sitten jos ja kun saan kuvata valmiimpaa nurkkausta. Seuraavaan kotiin on kyllä välttämätöntä saada oma askarteluhuone. 
Tässä vielä vaatehuoneen pohjakuva. Oviaukon vasemmalle puolelle jää ainoastaan 10 sentin syvennys, joten kovin syvät hyllyt tai pöytä tällä seinällä ovat hieman ongelmallisia. Oikealla puolella syvennys on 61 senttiä ja seinustaa koristaakin Sovellan hyllyjärjestelmä. Seinän pituisia hyllyjä on kolme, lisäksi pari pienempää hyllyä ja puolen seinän mittainen henkaritanko. Jos siis keksin tavaroille säilytyspaikan muualta, mahtuisi jokin pöytä tuohon syvennykseen. Missään tapauksessa en niin isoa pöytää tuonne yritä mahduttaa, että pystyisin myös leikkelemään kankaita. Kunhan se ompelukone edes saisi oman paikkansa. Ja siis rasittavintahan tässä on se, että ompeluhuone pitäisi saada aikaiseksi mahdollisimman vähällä vaivalla ja nollabudjetilla. 

-Nanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti